4-6 personer
Ingredienser:
Grundmasse:
- ½ l. Piskefløde
- 150 ml. mælk
- 4 æggeblommer
- 10 gr. Vanille sukker
- 100 gr. Perfect Strø eller Sukker
Fyld:
- 300 gr. Hindbær (gerne fra frost)
- 1 dl. Rynkeby tranebærsaft
- 50 gr. hakket tørret tranebær
- 150 gr. Chokoladestykker hakket
- 1 spsk. Citronsaft
- ½ l. Piskefløde
- 150 ml. mælk
- 4 æggeblommer
- 10 gr. Vanille sukker
- 100 gr. Perfect Strø eller Sukker
Fyld:
- 300 gr. Hindbær (gerne fra frost)
- 1 dl. Rynkeby tranebærsaft
- 50 gr. hakket tørret tranebær
- 150 gr. Chokoladestykker hakket
- 1 spsk. Citronsaft
Fremgangsmåde:
Pisk grundigt æg, perfect-strø/sukker og vaniljesukker
Pisk fløde til en ikke al for stiv skum og vend græsk yoghurt i.
Hindbær, Tranebær og Tranebærsaft og citronsaft, blendes grundigt i blender til det ligner blød sorbet-is/coulis.
Tilsæt Hindbær/Tranebær/Citron til Flødemassen, og tilsæt lidt efter lidt æg og sukker massen og rør let, gerne med en pisker til det hele er godt blandet.
Hæld det i en ismaskine.
Når den er færdig hældes den i skåle. Del chokoladen op i x antal skåle og tilsæt chokoladestykkerne og bland forsigtigt men hurtigt. Derefter sættes den straks på frys. Brug eventuelt en boks som har stået til afkøling i 4 timer i fryseren forinden.
Pisk fløde til en ikke al for stiv skum og vend græsk yoghurt i.
Hindbær, Tranebær og Tranebærsaft og citronsaft, blendes grundigt i blender til det ligner blød sorbet-is/coulis.
Tilsæt Hindbær/Tranebær/Citron til Flødemassen, og tilsæt lidt efter lidt æg og sukker massen og rør let, gerne med en pisker til det hele er godt blandet.
Hæld det i en ismaskine.
Når den er færdig hældes den i skåle. Del chokoladen op i x antal skåle og tilsæt chokoladestykkerne og bland forsigtigt men hurtigt. Derefter sættes den straks på frys. Brug eventuelt en boks som har stået til afkøling i 4 timer i fryseren forinden.