Squashsuppe

2-3 personer

Ingredienser:

- 150 gr. Løg
- 25 gr. Smør
- 2 Squash
- 2 fed Hvidløg (presset)
- 5 dl. kogtvand
- 1 Grøntsagsbouillon terninger
- 1 fl. creme fine 5%
- 2 spsk. Creme Fraiche
- 150 gr. syltede rødbeder i strimler
- 1 tsk. citronsaft
- Salt & peber

Fremgangsmåde:

Hak løget fin og steg det gyldent i smøret.
Riv squashen fint på rivejern og steg den sammen med løget. i ca. 20 minutter
Tilsæt presset hvidløg. Hæld grønsagsbouillon i, og bring suppen i kog.
Den skal småkoge uden låg i 15 minutter.

Tilsæt Creme Fraiche til suppen, samt citronsaften og smag til med salt og peber.

Skær rødbederne skiverne i pinde (nemt hvis det er dem riller)

Serveringsforslag:

Serveres rygende varm, gerne med grovbrød eller ristede rugbrødsstænger. Smørristede svampe som tilbehør er også ganske glimrende hvis man synes der er for lidt fyld.