10 personer
Ingredienser:
- 500 gr. frisk spinat
- 250 gr. kartofler, let kogte
- 500 ml. Cheasy Creme Fraiche 9%
- 4-8 fed hvidløg, presset
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. sukker
- Salt & peber
- 250 gr. kartofler, let kogte
- 500 ml. Cheasy Creme Fraiche 9%
- 4-8 fed hvidløg, presset
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. sukker
- Salt & peber
Fremgangsmåde:
Rør Creme Fraiche sammen med pressede hvidløg, citronsaft, sukker, salt og peber.
Spinaten dampes og dryppes af. Den afkølede spinat knuges for vand og snittes groft.
Vend den snittede spinat og kartofler i små tern i Creme Fraiche-blandingen og stil den på køl 1 time.
Spinaten dampes og dryppes af. Den afkølede spinat knuges for vand og snittes groft.
Vend den snittede spinat og kartofler i små tern i Creme Fraiche-blandingen og stil den på køl 1 time.
Serveringsforslag:
Man kan eventuelt undlade kartoflerne i blandingen og servere Spinat-Tzatzikien som fyld til en bagt kartoffel.