Sol i Junglen

4-6 personer

Ingredienser:

- 4 Store usprøjtede appelsiner
- 2 spsk. Pisang Ambon
- 1 spsk. Citronsaft
- 250 gr. sukker
- 250 ml. vand

Fremgangsmåde:

Vask appelsinerne. Pres saften fra de to af appelsinerne og skær de to andre i ikke alt for tykke skiver. Del skiverne i halve.
Varm vand og sukker op i en gryde til sukkeret er helt smeltet.

Skær appelsinerne ud i tynde skiver. Dyp skiverne i sukkerlagen og dup dem af på et stykke køkkenrulle. Læg dem så på en bageplade med bagepapir og tør dem i ovnen i 3-4 timer ved 50 grader. Skiverne må ikke føles våde, når du tager dem ud.

Bland appelsinsaft, citronsaft og Pisang Ambon. Smag eventuelt til med Pisang Ambon efter den styrke du ønske. Er den for bitter, prøv da med en smule sukker men det burde ikke være nødvendig.

Serveringsforslag:

Bruges til pynt til diverse desserter.