Sarimsak Ispanak Patates

4-6 personer

Ingredienser:

- 5 dl. creme fraiche 5%
- 50 gr. hvidløg fint hakket
- 1 lille løg fint hakket
- 1 bundt forårsløg i tynde ringe
- 450 gr. spinat (kogt og afkølet)
- 375 gr. let-kogte kartofler skiver
- 300 gr. kogt groft bulgur, afkølet
- 1 bundt friske grønne asparges.
- 1 tsk. friskpresset citron
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. pebermix (santamaria)
- ½-1 tsk. salt

Fremgangsmåde:

Bland creme fraiche, hvidløg, løg, forårsløg, citron, sukker, peber, og salt i en skål og lad det trække en times tid. (ikke i køleskabet, det kommer du til at fortryde)

Imens koges spinat, kartofler og bulgur og afkøles. Asparges blancheres også her og skæres i mindre stykker, afkøles.

Efter de kogte ingredienser er afkølet blandes de med creme fraiche-blandingen og det kommes i et fad til servering. Pynt eventuelt med et par skiver frisk tomat og agurk.

Serveringsforslag:

Kan serveres til primært oksekød og fjerkræ.