6-8 personer
Ingredienser:
- 500 gr. Fuldkorns rugbrød
- 2 spsk. oliven olie
- 1-2 tsk. fint havsalt
- 2 spsk. oliven olie
- 1-2 tsk. fint havsalt
Fremgangsmåde:
Pensl rugbrødskiverne med olivenolie og drys med salt.
Skær dem i 1½ cm brede stænger. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir. Rist stængerne i 45 min. ved 150 grader. Vend dem eventuelt efter halvdelen af bagetiden. Sluk for ovnen. Lad stængerne tørre ved eftervarmen eventuelt natten over.
Skær dem i 1½ cm brede stænger. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir. Rist stængerne i 45 min. ved 150 grader. Vend dem eventuelt efter halvdelen af bagetiden. Sluk for ovnen. Lad stængerne tørre ved eftervarmen eventuelt natten over.
Serveringsforslag:
Server til dip, eller som tilbehør til appetizer eller forret.