Oksekøds-Løgsuppe

4-6 personer

Ingredienser:

- 500 gr. Oksekød
- 500-750 g. løg
- 2 fed hvidløg, fint hakket
- 150 gr. ærter fra frost
- 1 l. vand til bouillon
- 2 okse bouillonterninger
- Salt & peber
- 1 tsk. sukker
- 2 x 1 spsk. olie

Fremgangsmåde:

Svits oksekødet let i 1 spsk. olie i en pande for sig ved middel varme så det ikke bliver ristet. Smag til med salt og peber.

Løgene skæres i tynde skiver. Brunes let i 1 spsk. Olie i en stor suppegryde. Når løgene er let brune tilsættes 1 spsk. sukker. Hæld oksebouillonen ved og kog suppen til løgene er møre. Kom oksekødet i og kog det 10 minutter til. Smag til med salt og peber. Tilsæt nu ærterne direkte fra frost.

Serveringsforslag:

Server med friskbagt brød.