4 personer
Ingredienser:
Kød:
- 650 gr. Kylling eller kalkunfilet
- 500 gr. Pasta Penne.
- ½ tsk. cayenne peber
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. paprika
- Salt & peber
Fyld:
- 2 dåser hakkede tomater
- ½ spsk. tørret basillikum
- 3 hvidløg
- 1 alm. løg
- 10 blade frisk basilikum, plukket
- 2 ds. feta naturel
- ½ ltr. Creme Fraise naturel
- 650 gr. Kylling eller kalkunfilet
- 500 gr. Pasta Penne.
- ½ tsk. cayenne peber
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. paprika
- Salt & peber
Fyld:
- 2 dåser hakkede tomater
- ½ spsk. tørret basillikum
- 3 hvidløg
- 1 alm. løg
- 10 blade frisk basilikum, plukket
- 2 ds. feta naturel
- ½ ltr. Creme Fraise naturel
Fremgangsmåde:
Kødet masseres med en blanding af olivenolie, citron, paprika, salt, peber og cayenne peber. Tilbered i ovn, 30 min. almindelig ovn v/180 grader og 5 minutter på grill v/150 grader.
En sauce tilberedes af 2 dåser hakkede tomater, 3 fed finthakket hvidløg, 1 almindeligt løg hakket, lidt frisk hakket basilikum.
Pasta penne, koges og serveres med saucen ud over, sammen med kødet. Feta placeres på den rygende varme sauce.
En sauce tilberedes af 2 dåser hakkede tomater, 3 fed finthakket hvidløg, 1 almindeligt løg hakket, lidt frisk hakket basilikum.
Pasta penne, koges og serveres med saucen ud over, sammen med kødet. Feta placeres på den rygende varme sauce.
Serveringsforslag:
Server med grønt salat og friskbagt flutes.