Luftbåret pasta-penne

4 personer

Ingredienser:

Kød:
- 650 gr. Kylling eller kalkunfilet
- 500 gr. Pasta Penne.
- ½ tsk. cayenne peber
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. paprika
- Salt & peber

Fyld:
- 2 dåser hakkede tomater
- ½ spsk. tørret basillikum
- 3 hvidløg
- 1 alm. løg
- 10 blade frisk basilikum, plukket
- 2 ds. feta naturel
- ½ ltr. Creme Fraise naturel

Fremgangsmåde:

Kødet masseres med en blanding af olivenolie, citron, paprika, salt, peber og cayenne peber. Tilbered i ovn, 30 min. almindelig ovn v/180 grader og 5 minutter på grill v/150 grader.

En sauce tilberedes af 2 dåser hakkede tomater, 3 fed finthakket hvidløg, 1 almindeligt løg hakket, lidt frisk hakket basilikum.

Pasta penne, koges og serveres med saucen ud over, sammen med kødet. Feta placeres på den rygende varme sauce.

Serveringsforslag:

Server med grønt salat og friskbagt flutes.