Kokosgryde med hasselnødder

4-6 personer

Ingredienser:

- 750-1000 gr. Svinekød i tern
- 125 gr. Bønnespirrer
- 200 gr. Bambusskud i strimler
- 3 rød snackpeber i tern
- 8 dl. Kokos mælk
- 150 gr. Hasselnøddeflager
- 4 spsk. Kokosmel
- 4½ spsk. Karry (santa maria)
- 1 stort løg, finhakket
- 2-3 spsk. Citronsaft
- Salt & peber
- Oliven Olie

Fremgangsmåde:

Halvdelen af karry’en brunes let i rigeligt olivenolie, kødet kommes i og resten af karryen kommes i.

Kødet svitses og løgpulver/løg tilsættes sammen med Bønnespirrer, Bambusskud, og rød snackpeber.
Lad det simrer ca. 10 min..

Tilsæt nu kokos mel og hasselnøddekerne og mix det med indholdet i gryden.

Tilsæt kokosmælk og smag til med salt og peber og citronsaft og lad det simrer 20-25 minutter ved middelsvag varme.

Serveringsforslag:

Server til ris med broccolisalat.