Julegløgg med fyld

8-10 personer

Ingredienser:

- 2 fl. Julegløg m. Jamaicarom
- 1,5 dl. rom (Captain Morgan)
- 1 dl. whisky (slave)
- 1 dl. Vodka Smirnoff
- 2 dl. Portvin
- 500 gr. rosiner
- 150-250 gr. mandelflager

Fremgangsmåde:

2 døgn før du skal bruge gløggen:
Du kommer du rosiner, mandelflager, rom, whisky, vodka og portvin i en opbevaringsboks med låg. Den skal være så lav som mulig da rosinerne suger meget af væden og i løbet af kort tid (nogle timer) så dækker sprutten ikke længere de øverste rosiner.

Den dag du skal bruge det:
Det hele kommes i en stor gryde og sætte langsomt igang. Varm op til det er rygende varmt. OBS! Det må IKKE koge!

Serveringsforslag:

Serveres til Æbleskiver med fyld.........selvfølgelig!!! 😉