Hovedretter A-D Bach's Cevapi Bach's Gourmet Kyllinge-Bacon Sandwich Bach's Hawaii-gryde Bach's Sigøjnerfad Baconsvøbt Fyldt Svinemørbrad Brombærmarineret Nakkefilet Chili Con Carne E-H Efterårsgratin Farsbrød med kalkunbacon Fennikelgryde, Hot Fiskelasagne med skalddyr Flæskesteg med succes Frække deller Gambas al Ajillo Verduras Glaseret Oksetykkam, Stoutmarineret Grydestegt Kalvebov med bacon og grønt Græsk Tyrebølle svøbt i spidskål Grøntsagssauce med oksekød I-L Kartoffelgratin med bacon Kokosgryde med hasselnødder Kulsvierens Oksespand Luftbåret pasta-penne Kokoskødbrød M-P Mørbradmedaljer i Whiskysump Paella uden skaldyr og fisk Poulet au vin Prutte-In Gratin Q-T Sarimsak Ispanak Patates Stoutmarineret Juleskinke, glaseret Svinagtig Vintergryde Svinekæber i hvidvin og æbler Svinekæber i køkkenhave og rødvin Svinekæber, Stoutbraiserede Teriyaki-Grillet Oksemørbrad Troldkarlens Heksegryde U-Å Vikingegryde med Kalkun Vildsvinekølle, rødvinsmarineret Vildsvinekølle, stoutmarineret