Fiskelasagne med skalddyr

4-6 personer

Ingredienser:

Fisk:
- 300 gr. Fersk Laks
- 300 gr. Fersk Torsk
- 250 gr. pillede og forkogte Rejer
- 500 gr. Løg
- Lasagneplader (germe grov)
- Revet Ost
- 6-8 Friske tomater

Sauce:
- ¼ liter piskefløde (fedtfattig)
- ½ liter mælk
- 1 spsk. olivenolie
- ca. 1 spk. mel
- Salt & peber
- lidt revet muskatnød
- 1 spsk. citron

Fremgangsmåde:

Fadet smøres med olie

Fisk, tomat og løg blandes og lægges i to lag med lasagneplader og et squeze sauce i mellem. Der afsluttes med lidt tomat og løg og det sidste sauce og ost kommes på toppen. (man kan evt, drysse en smule basilikum oven på osten, men det skal kun anes)

Serveres med salat og flutes og et koldt glas hvidvin.

Serveringsforslag:

Server med blandet grønt salat og friskbagt brød.