4 personer
Ingredienser:
- 200 gr. kartofler
- 200 gr. gulerødder
- 25 gr. frosne ærter
- 1 æg
- ca. 1/4 dl. mælk
- 4 spsk. rasp
- 4 tsk. smør
- 200 gr. gulerødder
- 25 gr. frosne ærter
- 1 æg
- ca. 1/4 dl. mælk
- 4 spsk. rasp
- 4 tsk. smør
Fremgangsmåde:
Kog kartofler og gulerødder sammen i en gryde med vand så det lige dækker.
Hæld vandet fra.
Blend med stavblender, tilsæt nu æg og mælk og rør sammen. Bland frosne ærter i.
Fordel i fire små portions-ildfaste gratin-skåle, og fordel 1 spsk. rasp og derefter 1 tsk. smør på toppen af hver gratin.
Bag i ovn ca. 30 minutter ved forvarmet 200 grader C. alm. ovn, eller til raspen er fin gylden.
Hæld vandet fra.
Blend med stavblender, tilsæt nu æg og mælk og rør sammen. Bland frosne ærter i.
Fordel i fire små portions-ildfaste gratin-skåle, og fordel 1 spsk. rasp og derefter 1 tsk. smør på toppen af hver gratin.
Bag i ovn ca. 30 minutter ved forvarmet 200 grader C. alm. ovn, eller til raspen er fin gylden.
Serveringsforslag:
Kan serveres til det meste ko og gris og pynter fint på en portionsanrettet tallerken.