Baconsvøbt Fyldt Svinemørbrad

4 personer

Ingredienser:

Kød:
- 1 Svinemørbrad
- 2-3 pakker tulip bacon i strimler
- Sweet Babyray's Barbecue sauce
- 1 gl. rød pesto

Fyld: (eksempel)
- 100 gram Flødeost, naturel
- 25 gram Jalapenos Rød Hot
- 50 gram Friske Champignon
- 25 gram Minimajs
- 100 gram revet blomkål
- 1 Æg
- 2 spsk. Rasp
- 1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

Hak Jalapenos, champignons og majs, og riv blomkål og svits dem på panden, køl af og bland det med ost, æg og rasp.

Rens mørbraden, og flæk den så den bliver et stort fladt stykke kød.

Flet bacon som et net, smør rød pesto oven på og læg mørbraden på midten.

Tilsæt fyld eller marinade (brug eksempel eller find flere under "Marinader & Fyld").

Rul mørbraden og pensel den med Barbecue saucen og rul den i dobbelt lag sølvpapir. først et lag og rul så igen.

Grilles 20 minutter på hver af de 4 sider. Når den er kommet om på sidste side prikkes let 10 gange med en gaffel på øverste side så saften kan trænge lidt ud.

Efter 4 x 20 minutter med sølvpapiretet pilles det af. Pas på væden. Det er MEGET varmt

Grill da ca. 6 minutter på hver af de 4 sider igen.

Serveringsforslag:

Server til bagt kartoffel, frisk rødkålssalat med appelsin, granatæble og hasselnødder. Bland eventuelt ½ ltr. creme fraiche op med 2-3 fed presset hvidløg.