Bachs Hawaii-gryde

3-4 personer

Ingredienser:

- 500 gr hakket kalv & hest
- ½ honning melon uden skal
- 1 stor mango i tern (uden skræl)
- 1 dåse bambusskud uden væde
- 1 bundt forårsløg i ringe
- 3 gulerødder i tern
- 2 tomater i tern
- 1 lille løg i tern
- 3 fed hvidløg i tern
- 1 dl. vand
- 1 spsk. Paprika
- ½ tsk. cayennepeber alt efter styrke
- Salt & peber
- Olivenolie
- Spiselige blomster til pynt.

Fremgangsmåde:

Svits kødet godt i en soutepande eller gryde i olivenolie.
Tilsæt krydderier, hvidløg og vand og rør godt og lad simre i 2-3 minutter.
Tilsæt nu resten og lad simre kraftigt i 15-20 minutter under låg.
Pas på det ikke brænder på. Tilsæt eventuelt lidt vand.

Serveringsforslag:

Serveres til fuldkornspasta, spaghetti eller vilde ris.
Server eventuelt friskost-fyldt pepper/chili til.