Bachs Gourmet Kyllinge-Bacon Sandwich

2-3 personer

Ingredienser:

Bolleopskrift:
Bach's Gourmetboller

Fyld:
- 4-6 Bacon Strimler (lange)
- 100 gr. Bacon tern, hak lidt finere
- 300 gr. Kyllingebrystfilet i strimler
- 2-3 Skalotteløg (små tern)
- 1½ rødt æble i små tern
- 0,5 dl. æblecider
- 50-75 gr. Frisk spinat
- 5 friske asparges i små tern
- lucernespirer eller hvidløgsspirer
- Groft salt
- Friskkværnet peber
- Koldt vand
- Olivenolie

Fremgangsmåde:

Svits først baconstrimler på en tør pande.
Pensel bacon med koldt vand og vend bacon inden det får for meget. Vend det, og pensel det igen med koldt vandt. "Mal" det nærmest ned på panden. Tag det af inden det bliver svedet. Efter et halvt minut bliver baconen super sprød.
Du kan også gøre følgende. Når du mærker den er ved at stivne på første side så fold den da eventuelt lidt som en sløjfe på midten.
Læg forsigtigt til side.
Svits nu bacontern i olivenolie. Når den begynder at få lidt farve, tilsæt da kyllingebrystfilet. Krydr let med groft salt og friskkværnet peber. Svits ca. 5 minutter. Pas på det ikke brænder på!
Tilsæt skalotteløg og æbletern. Lad det simre ca. 5 minutter.
Tilsæt nu æblecider og frisk asparges og lad det simre yderligere 5 minutter.
Tilsæt nu spinat og spirer og rør godt.
Si væden fra i en fin si og lad dryppe af 1 minuts tid.

Serveringsforslag:

Server på stor frokosttallerken på bund af friskbagt Bach's Gourmetboller.
Pynt med bacon-sløjfe og læg låget af bollen halvt på så åbningen vender mod gæsten.
Sørg for at fordele de forskellige ingredienser nogenlunde ligeligt mellem gæsterne.
Server eventuelt med syltede rødbeder skåret i stænger eller i skål som ta'-selv tilbehør.
Server eventuelt is-kold tør hvidvin.